Maiko Show în Osaka


Maiko arată în Osaka. Bucurațivă de spectacoldans si cina cu carnevita kobe si cina kaiseki.


Experimentați frumusețea rafinat și eleganța unui dans Maiko. Ghidul tau vorbitorlimba engleză vă va duce la loculdesfășurare și explică tot ce vei vedea șiface.timpul acestei călătorii în istorie japoneză, veți mânca o cină fantasticătimp ce un dansator Maiko efectuează pentru tine. Ca parte a performanței, dansatoarea vă va învăța unele jocuri populare din Edo perioadă Japonia. Acest tur poate găzdui până la 10 persoane. Cina începe la 7:00 noapte si dureaza aproximativ 2 ore.


REPERE


Totul este explicat și toate întrebările sunt preluatecătre un expert vorbitorlimba engleză


O cină delicioasă, multicourse de produse alimentare tradiționale japoneze


Un spectacol Maiko dans urmat de jocuri tradiționale


O șansăa avea fotografiile realizate cu un frumosMaiko


cursA: carnevită Kobecina

cursB: kaiseki cina

Arată: dans tradițional Maiko cu shamisen & Koto muzica

ce vă puteți aștepta

Maiko sunt un exemplu perfect de poise japoneze și farmec. Maiko sunt gheișă ucenic, iar acestea sunt predate de anizilepriviremodula efectua muzică și dansuri, jocuri, și distra oaspeții.timpul acestei demonstrații, puteți experimenta o performanță Maikotimp ce o cină delicioasă tradițională japoneză întro cameră tatami. După dans, veți avea posibilitateaa interacționa cu interpret. Ghidul tau expert vă va ajuta cu întrebările dumneavoastră, și va explicafelmult din istoria Maiko sau elemente ale performanțeicare doriți să știți. Veți aveaasemeneao șansăa juca jocuri tradiționale cu executantul Maiko, și vă puteți păstra amintirile din această seară minunată în fotografii.această searăneuitat vă așteaptă!


Învățați despre o țarăprin ateliere și activități culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complicate, directori sociale evaluate și modul de viață holistică. Prin învățarea despre Japonia și oamenii săi, veți fi cufundat în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunităția înțelege această cultură prin intermediul instructorilor locali și ghiduri. Nu există nicimodalitate mai bunăa afla despre un nou loc din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bunăa petrece o zi decâtînvățare o activitate tradițională, noufrumoscu un tutore întrun cadru informat pitoresc? Nu sar găsi oameniprietenoși pentru a vă ajuta să experiență Japoniaîn toată splendoarea ei.


stabilireprețuriloradulțiaplică tuturor călătorilor

*** Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți alergii alimentare, halal, vegetariană sau preferințele vegetariene.
[Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="GeishaOsaka-MaikoDance"]

Included

  • Spectacol de dans Maiko
  • Fotografie gratuită cu Maiko
  • Cina
  • Un pahar de bere sau băutură

Not Included

  • Transport
  • Hotel pickup și drop-off

MAIKOYA ROM

Maikoya Osaka oferă experiențe culturale unice, unde vizitatorii se pot angaja în diverse activități culturale, cum ar fi ceremonia tradițională de ceai, caligrafie japoneză, origami, dressing kimono și multe altele. Maikoya Osaka este singurul loc în Japonia, unde vizitatorii se pot întâlni și pot discuta cu un maiko în timpul antrenamentului oricând pe parcursul anului.


Învățarea despre o țară prin intermediul atelierelor și activităților culturale vă va oferi o mai bună înțelegere a istoriei noastre complexe, a principiilor sociale valoroase și a modului holistic de viață. Învățând despre Japonia și poporul său prin activități și lecții cum ar fi ceremonia ceaiului, dressingul cu kimono, bucătăria japoneză și viața unui samurai, veți fi scufundați în diferite perspective și abordări care sunt unice pentru această țară. Maikoya vă oferă oportunități de a înțelege această cultură prin instructori și ghiduri locale. Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre un loc nou din punctul de vedere al celor care au crescut și trăiesc în această țară uimitoare. Ce modalitate mai bună de a petrece o zi decât de a învăța o nouă activitate tradițională, frumoasă, cu un tutore care să cunoască într-un decor pitoresc? N-ați găsi oameni mai prietenoși care să vă ajute să experimentați Japonia în toată splendoarea ei.

Sunați Maikoya: 06-6556-6257