Maiko Show Osakában

 

Maiko Show Osakában. Élvezze a táncos és vacsoras show-t kobe-marhával és kaiseki vacsorával.


Tapasztalja meg a maikói tánc csodálatos szépségét és eleganciáját. Angol nyelvű útmutatója eljut a helyszínre, és elmagyarázza mindazt, amit látni és megtenni. Ezen utazás során a japán történelem során fantasztikus vacsorát eszel, miközben egy maiko táncos végez. A performansz részeként a táncos megtanít néhány népszerű játékot az Edo-időszak Japánjából. Ez a túra akár 10 vendég befogadására is alkalmas. A vacsora 7:00 órakor kezdődik. Éjjel, és körülbelül 2 óráig tart.


KIEMELT


Mindent elmagyarázunk, és minden kérdésre egy angol nyelvű szakértő válaszol


A hagyományos japán étel finom, multicourse vacsora


Maiko táncelőadás, amelyet hagyományos játékok követnek


Lehetőség van arra, hogy fotói szép gyönyörű maikával készüljenek


A tanfolyam: Kobe marhahús vacsora

B. tanfolyam: Kaiseki vacsora

Show: Hagyományos maiko tánc a shamisen & koto zenével

MI VÁRJUK

A Maiko tökéletes példája a japán poise és báj. Maiko tanonc geisha, és évek óta tanítják, hogyan kell zenélni és táncolni, játszani és szórakoztatni a vendégeket. A bemutató során maiko-teljesítményt tapasztalhat, miközben egy ízletes hagyományos japán vacsorát egy tatami szobában. A tánc után lehetőséged lesz az előadókkal való interakcióra. Szakértői útmutatója segítséget nyújt a kérdésekben, és megmagyarázza a maiko történetét, vagy a teljesítményt, amit tudni akar. A maiko előadókkal is lehetősége lesz hagyományos játékokat játszani, és megőrizheti emlékeit e csodálatos estéről a fotókon. Ez a felejthetetlen est várja Önt!


Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. A Japánról és annak népeiről való tanulás során különböző szempontok és megközelítések merülnek fel, amelyek egyedülállóak ebben az országban. Maikoya lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.


A felnőttek árai minden utasra érvényesek

*** Kérjük, tudassa velünk, ha bármilyen ételallergia, halál, vegán vagy vegetáriánus preferenciák vannak. [Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="GeishaOsaka-MaikoDance"]

Included

  • Maiko táncműsor
  • Ingyenes fotó a Maiko-val
  • Vacsora
  • Egy pohár sör vagy ital

Not Included

  • Közlekedés
  • Hotel pickup and drop-off

MAIKOYA HU

Maikoya Osaka egyedülálló kulturális élményt kínál, ahol a látogatók különböző kulturális tevékenységekben, például a hagyományos teázó ünnepségen, a japán kalligráfiában, az origamiban, a kimonó öltözködésben stb. Maikoya Osaka az egyetlen hely Japánban, ahol a látogatók találkozhatnak és cseveghetnek maikóval az év bármely szakában való képzésben.

Egy ország kulturális műhelyeken és tevékenységeken való tanulásával jobban megérthetjük bonyolult történelmünket, értékes társadalmi elveket és holisztikus életmódot. Japánnal és népeivel való tanulással olyan tevékenységekkel és leckékkel, mint például a teaszeretet, a kimonó öltözködést, a japán főzést és a szamurájok életét, az ebben az országban egyedülálló különböző perspektívák és megközelítések merülnek fel. Maikoya lehetőséget kínál arra, hogy megismerje ezt a kultúrát helyi oktatók és útmutatók segítségével. Nincs jobb módja annak, hogy megismerjük egy új helyet azoknak a nézőpontoknak, akik felnőttek és éltek ebben a csodálatos országban. Milyen jobb módja annak, hogy egy napot töltsön, mint megtanulni egy hagyományos, gyönyörű új tevékenységet egy képzett oktatóval, festői környezetben? Nem találna barátságosabb embereket, hogy segítsen Japánban élvezni a pompáját.

Hívja Maikoya: 06-6556-6257