Ιαπωνικά γλυκά και Τελετή Τσαγιού στο Κιότο

Reserve Online

Price
¥5000 / person
¥4500 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

[id = “attachment_11863” align = “alignnone” width = “818”] Γλυκά Τα γλυκά κάνουν [/ caption] Wagashi making & tea τελετή. Θα φτιάξετε ένα ιαπωνικό ζαχαροπλαστείο και το πράσινο τσάι. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τελετή τσαγιού με τα είδη ζαχαροπλαστικής που έχετε φτιάξει. Ιαπωνικά γλυκά που κάνουν εμπειρία στο Κιότο. Αυτό το μάθημα αποτελείται από Α) Ιαπωνική εποχιακή ζαχαροπλαστική Β) Πράσινο Τσάι Γ) Τελετή Τσαγιού – Μπορείτε να φάτε τα είδη ζαχαροπλαστικής που έχετε φτιάξει D) Να φοράτε παραδοσιακή ιαπωνική στολή και να έχετε πολλή διασκέδαση! Εδώ μπορείτε να φορέσετε, να δοκιμάσετε το πράσινο τσάι matcha σε παραδοσιακά ιαπωνικά ρούχα και να φάτε μοναδικά ιαπωνικά γλυκά. Τα εργαστήρια θα είναι στα αγγλικά και θα διαρκέσουν περίπου 90 λεπτά σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο δωμάτιο. Δεν θα απολαύσετε μόνο την ηρεμιστική τελετή τσαγιού. Θα έχετε επίσης την εμπειρία της ιαπωνικής κουζίνας και των ιαπωνικών γλυκών που κάνουν. Τα ιαπωνικά γλυκά αλλάζουν εποχή σε εποχή, επομένως, έχετε σίγουρα μια μοναδική πολιτιστική δραστηριότητα. Τα εργαστήρια ιαπωνικής τελετουργίας τσαγιού διεξάγονται στο δωμάτιο Edo του Maikoya Kyoto. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη δημοφιλή εμπορική περιοχή Shinsaibashi, Κιότο. Στο τέλος του εργαστηρίου, μπορείτε να συνεχίσετε με μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και εργαστήρια στη Μαϊκόγια Κιότο. Ή μπορείτε να χαλαρώσετε στο Maiko Cafe για να δημιουργήσετε μια ιαπωνική πολιτιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα σε ένα συνηθισμένο ιαπωνικό γεύμα. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά μαθήματα μαγειρικής για να διαλέξετε. Περιλαμβάνουν μαθήματα γεύματος, δείπνου και ζαχαροπλαστικής. Τα ιαπωνικά επιδόρπια έχουν μεγάλη γεύση. Η ιστορία της μαγειρικής στην Ιαπωνία δεν περιλάμβανε μεταποιημένη ζάχαρη μέχρι πριν από μερικές εκατοντάδες χρόνια. Θα μάθετε περισσότερα για τις γεύσεις της Ιαπωνίας, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και την εξήγηση των τεχνικών, ενώ το μαγείρεμα ένα υπέροχο γεύμα! Τα σεμινάρια ιαπωνικής μαγειρικής σας προσφέρουν εκμάθηση παραδοσιακών ιαπωνικών πιάτων από τοπικούς μάγειρες στην Ιαπωνία! Το Κιότο είναι η πρωτεύουσα των τροφίμων στην Ιαπωνία και υπάρχουν πολλά ορεκτικά για να δοκιμάσετε. Δεν θα φάτε μόνο αυτό το νόστιμο φαγητό, αλλά θα μάθετε πώς να το κάνετε μόνοι σας!

Τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το εργαστήριο τελετών τσαγιού; Παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές δραστηριότητες με μια διαφορά!

  • Παραδοσιακά ρούχα διαθέσιμα για να φορέσετε
  • Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει τη σωστή εθιμοτυπία και συμβολισμό για αυτή την τελετή
  • Δοκιμάστε παραδοσιακά φαγητά και ποτά που δίνετε κατά τη διάρκεια αυτού του τελετουργικού
  • Διατηρείται σε παραδοσιακό τσάι-δωμάτιο με όμορφη ιστορική διακόσμηση
  • Θα παρασχεθούν ευκαιρίες λήψης φωτογραφιών.

Το εργαστήρι σας θα περιλαμβάνει:

  • Μια εισαγωγή στα ιαπωνικά γλυκά και βασικές πληροφορίες για το wagashi
  • Αυτό διδάσκεται από έναν φιλικό εκπαιδευτή που μιλάει αγγλικά
  • Ο εκπαιδευτής είναι επαγγελματίας που έχει εκπαιδευτεί εδώ και χρόνια στην τελετή ιαπωνικού τσαγιού
  • Θα ενθαρρυνθείτε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό πράσινο τσάι matcha και τα ιαπωνικά στυλ γλυκά
  • Θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα παραδοσιακά σκεύη τελετών τσαγιού
  • Το εργαστήριο θα διδάσκεται σε μια μικρή τάξη περίπου 6 ανθρώπων
  • Χαλαρώστε σε μια αίθουσα διδασκαλίας που είναι διακοσμημένη με παραδοσιακά ιαπωνικά δώρα και αρχιτεκτονική
  • Εξηγούνται οι εξηγήσεις για την ιστορία και την τεχνική της τελετής
  • Βρίσκεται στο κτίριο Maikoya Kyoto στο κεντρικό Κιότο
  • Εάν δώσετε ειδοποίηση, οι οδηγοί μπορούν να σας παραλάβουν από τον επιλεγμένο σιδηροδρομικό σταθμό σας στο Κιότο.

* Δοκιμάστε μια ποικιλία από συστατικά και γεύσεις μοναδικές για την Ιαπωνία * Ένας φιλικός οικοδεσπότης θα εξηγήσει και θα επιδείξει τις σωστές τεχνικές μαγειρέματος * Κρατάται σε ιαπωνική στυλ κουζίνα * Ευκαιρίες για τη λήψη φωτογραφιών θα επισημανθούν σε όλη την * Ειδική εμπειρία για να μαγειρέψετε φορώντας Kimono κοστούμι Μάθετε ιαπωνική κουλτούρα με όλες τις αισθήσεις σας – ειδικά το δικό σας από το θαύμα!

Κάντε κράτηση σήμερα!

Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα για αυτό το μάθημα. Αλλά επειδή θα υπάρξει κάτι επικίνδυνο σε μια κουζίνα, όπως είναι οι θερμές εστίες και τα αιχμηρά μαχαίρια, πρέπει να τους δοθεί αυστηρή γονική επίβλεψη. Ενημερώστε μας εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα, χαλικές, χορτοφαγικές ή χορτοφαγικές προτιμήσεις. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες Οι τιμές των ενηλίκων ισχύουν για όλους τους ταξιδιώτες


  • Περιλαμβάνεται
    Πράσινο τσάι και νερό
    Συστατικά για παρασκευή ιαπωνικών γλυκών
  • Δεν περιλαμβάνονται
    Μεταφορά και παραλαβή από το ξενοδοχείο
  • Χάρτες