Japansk te ceremoni i Kyoto (afslappet tøj)

Te ceremoni i Kyoto Nyd te ceremoni i Kyoto. Traditionelt er teceremonien bedst nydt i yukata eller kimono. Men vi tillader rejsende at nyde det i afslappet tøj. Så du kan stadig nyde denne kulturelle ritual i Kyoto uden at ændre tøj. Ceremonien varer ikke længere end 40 minutter. Vores medarbejdere vil stadig vise dig nogle unikke statuer, figurer og miniaturemærker, mens du er i bygningen. Du vil lave en grøn te (Matcha) i en gammel stil te ceremoni værelse. Den japanske te ceremoni har mange navne: Chanoyu, sado eller ocha. Dens historie på tusind år og har bånd til tehandlere i Kina. Japanske munke førte først tilbage te blade under det kinesiske Tang dynasti (618 - 907 e.Kr.). De brugte det i deres templer til religiøse tjenester. En præst kaldet myoisk Eisai spredte troen på, at grøn te kunne bruges til medicin og forbedret sundhed. Samurai fulgte også denne praksis og spredte dens popularitet. Senere, en anden præst kaldet Murata Shukou, tilføjede mere betydning og ritualer. Han lavede pulveriseret te, så andre kunne nyde det. Han fokuserede på æstetik og stærkt påvirket te ceremoni vi kender i dag. Aktiviteten involverer
 • Traditionel te ceremoni ledet af en te mester
 • Drikker grøn te og spiser japanske slik
HØJDEPUNKTER * Opret fantastiske minder om din rejse til Japan * Muligheden for at tage billeder vil blive givet * Særlig oplevelse af japansk kultur * Hyppig oplevelse med børn * Lær om japansk kulturhistorie Den kulturhistorie og raffinerede teknik, der anvendes til alle, der er vidne til under denne ceremoni . Den kulturhistorie og raffinerede teknik, som hver instruktør bruger som ceremoni.
Japanske te ceremoni workshops afholdes i Golden Pavillion sektion eller Edo-stil værelse af Maikoya Kyoto. Dette er et helt nyt turist- og underholdningskompleks i det populære Shinsaibashi shoppingområde, Kyoto. I slutningen af ​​seminaret kan du fortsætte med en række andre aktiviteter og seminarer på Maikoya Kyoto. Eller slappe af i Maiko Cafe for at skabe en japansk kulturoplevelse, du aldrig vil glemme. I denne workshop vil en kvalificeret instruktør gå dig igennem trin for trin af traditionel te ceremoni. Dette er en rituallignende aktivitet, hvor ceremonethe er forberedt og præsenteret for at fremme velvære, mindfulness og harmoni. Det kaldes også teens vej. Den pulveriserede grøn te, der bruges, hedder Matcha. Lær om et land ved kulturelle workshops og aktiviteter. Det vil give dig en bedre forståelse af japansk historie, sociale principper og livsstil. Maikoya giver dig mulighed for at forstå denne kultur af lokale instruktører og guider. Der er ingen bedre måde at lære om et nyt sted. Du kan tilbringe din dag ved at lære en traditionel, stor ny aktivitet med en vidende tutor i en smuk indstilling. Du ville ikke finde venligere folk til at hjælpe dig med at lære Japan i al sin pragt.

Hvad kan du forvente i denne te ceremoni workshop? Vi afviser kulturelle aktiviteter med en forskel!

 • En venlig guide vil forklare den korrekte etikette og symbolik for denne ceremoni
 • Prøv traditionel mad og drikke givet under dette ritual
 • Helt i en traditionel tearoom med smuk historisk indretning
 • Muligheden for at tage billeder vil blive leveret

Dit værksted vil omfatte:

 • En introduktion til den japanske te ceremoni og tilhørende ritualer
 • Dette undervises af en venlig instruktør, der taler engelsk
 • Instruktøren er en professionel, der har haft mange års træning i den japanske te ceremoni
 • Du vil blive opfordret til at prøve traditionelle grønne matcha te og japanske stylede slik
 • Kun traditionelle te ceremoni redskaber vil blive brugt
 • Workshoppen vil blive undervist i en lille klasse med 6 eller så mennesker
 • Slap af i et klasseværelse indrettet i traditionel japansk indretning og arkitektur
 • Forklaringer af ceremoniens historie og teknik
 • Beliggende i Maikoya Kyoto-bygningen i det centrale Kyoto
 • Hvis du giver besked, kan guider hente dig fra din valgte togstation i Kyoto
Lær japansk kultur med alle dine sanser - især dit eget vidunder!

Book i dag!

Børn skal ledsages af en voksen Voksenpris gælder for alle rejsende *** Lad os vide, hvis du har madallergi, Halal, vegan eller vegetariske præferencer.
Helligdom og templer i Kyoto Maikoya Helligdom og templer i Kyoto Maikoya
kintsugi klasse Kyoto Te skål