Geisha & Maiko thee ceremonie in Osaka


Theeperemonie is zonder twijfel de meest unieke Japanse activiteit, omdat het u helemaal in staat stelt om Japanse geschiedenis, waarden, religie, Japanse communicatiestijl en Japanse drinkcultuur te begrijpen. Wist u dat u meer thee- ceremonie meer kunt leren en meer leren over de cultuur als uw instructeur een Maiko is in training? In deze workshop zal een Maiko u stap voor stap door de traditionele theekeremonie lopen. Dit is een ritueelachtige activiteit waar ceremoniethee bereid en gepresenteerd wordt om welzijn, mindfulness en harmonie te bevorderen. Het heet ook de weg van de thee. De thee zelf is een poedervormige groene thee en heet Matcha.


De activiteit houdt in


Traditionele theeseremonie geleid door een maiko

Het drinken van groene thee en het eten van Japanse snoepjes

De Japanse theeperemonie heeft veel namen in het Japans: Chanoyu, Sado of Ocha. Het heeft een lange geschiedenis van duizend jaar en heeft banden met de theehandelaren in China. Japanse monniken brachten eerst theebladeren terug tijdens de Chinese Tang-dynastie (618 - 907 n.Chr.) En gebruiken ze alleen in hun tempels voor religieuze diensten. Een priester genaamd Myoan Eisai verspreidde de overtuiging dat groene thee voor medicijnen zou kunnen worden gebruikt en door regelmatig te drinken was je een goede gezondheid verzekerd. Samurai heeft in het bijzonder deze praktijk gevolgd en zijn populariteit verspreid. Later, een andere priester genaamd Murata Shukou, genaamd de vader van de theeperemonie, voegde meer betekenis en rituelen toe door poederde thee te maken, zodat anderen er van zouden kunnen genieten. Zijn focus op esthetiek werd bekend en heeft veel invloed op de theekeremonie die we vandaag kennen.


HOOGTEPUNTEN

* Probeer een divers assortiment ingrediënten en smaken die uniek zijn voor Japan

* Een vriendelijke gastheer zal de juiste kooktechnieken uitleggen en tonen

* Gehouden in een Japanse keuken

* De mogelijkheden om foto's te maken zullen doorheen worden gemarkeerd

* Speciale ervaring om te koken met een kimono kostuum

Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen, wordt u ondergedompeld in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maiko Kitchen biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die opgegroeid zijn en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een ​​dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.


De Japanse Koken Workshop biedt u een keer in een levenstijd ervaring: het leren van traditionele Japanse gerechten uit lokale koks in Japan! Osaka wordt beschouwd als het voedsel hoofdstad in Japan en er zijn veel smakelijke gerechten uit het gebied voor u om te proberen. Niet alleen zal je dit heerlijke eten eten, maar leer hoe je het zelf kunt maken, zodat je thuis een feest kunt maken!


In deze workshop gaat een gekwalificeerde instructeur u stap voor stap door van een gebruikelijke Japanse maaltijd. Er zijn verschillende kookcursussen voor u om uit te kiezen, waaronder lunch-, diner- en banketcursussen. De laatste is heel uniek omdat Japanse desserts een onderscheidende smaak hebben, omdat de geschiedenis van het koken in Japan slechts enkele honderden jaar geleden verwerkte suiker bevat. U leert nog meer over de smaken van Japan, evenals het scala aan gereedschap die u gebruikt en uitleg over de benodigde technieken, terwijl u ook een heerlijke maaltijd kookt!

MAIKOYA DUT

Maikoya Osaka biedt unieke culturele ervaringen waar bezoekers verschillende cultuuractiviteiten kunnen aanpakken, zoals de traditionele theekeremonie, Japanse kalligrafie, origami, kimono dressing en nog veel meer. Maikoya Osaka is de enige plaats in Japan waar bezoekers op elk gewenst moment van het jaar elkaar kunnen ontmoeten en met een maiko chatten.

Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen door activiteiten en lessen zoals theeperemonie, kimono dressing, Japanse koken en het leven van een samurai, zult u ondergedompeld worden in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maikoya biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die zijn opgegroeid en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.

Bel Mcoy: 06-6556-6257