Japanse thee ceremonie in Osaka (casual kleding)

Tea ceremony in Osaka

Geniet van een theekeremonie in Osaka. Traditioneel wordt de theeperemonie het beste genoten door yukata of kimono te dragen, maar we laten reizigers toe om de activiteit aan te sluiten door casual kleding te dragen. Zo kunt u dit prachtige culturele ritueel in Osaka nog steeds ervaren zonder kleding te veranderen. De ceremonie zelf duurt niet meer dan 40 minuten en je kunt binnen een uur met alles klaar zijn. Onze medewerkers tonen u nog enkele unieke beelden, cijfers en miniatuur bezienswaardigheden terwijl u in het gebouw bent.


U maakt een groene thee (Matcha) in een oude stijl theezaalkamer die Kimono draagt. Wij bereiden kimono voor zowel mannen als vrouwen.


De Japanse theeperemonie heeft veel namen in het Japans: Chanoyu, Sado of Ocha. Het heeft een lange geschiedenis van duizend jaar en heeft banden met de theehandelaren in China. Japanse monniken brachten eerst theebladeren terug tijdens de Chinese Tang-dynastie (618 - 907 n.Chr.) En gebruiken ze alleen in hun tempels voor religieuze diensten. Een priester genaamd Myoan Eisai verspreidde de overtuiging dat groene thee voor medicijnen zou kunnen worden gebruikt en door regelmatig te drinken was je een goede gezondheid verzekerd. Samurai heeft in het bijzonder deze praktijk gevolgd en zijn populariteit verspreid. Later, een andere priester genaamd Murata Shukou, genaamd de vader van de theeperemonie, voegde meer betekenis en rituelen toe door poederde thee te maken, zodat anderen er van zouden kunnen genieten. Zijn focus op esthetiek werd bekend en heeft veel invloed op de theekeremonie die we vandaag kennen.


De activiteit houdt in


Traditionele theekeremonie onder leiding van een theemester

Het drinken van groene thee en het eten van Japanse snoepjes

HOOGTEPUNTEN

* Maak fantastische herinneringen van je reis naar Japan

* De mogelijkheden om foto's te maken zullen doorheen worden gemarkeerd

* Speciale ervaring van de Japanse cultuur

* Genotvolle ervaring met kinderen

* Leren over de geschiedenis van de Japanse cultuur

De culturele geschiedenis en verfijnde techniek die wordt gebruikt in alle getuigen tijdens deze ceremonie. De culturele geschiedenis en verfijnde techniek die door elke instructeur gebruikt wordt als een ceremonie.


Japanse Thees Ceremonie Workshops worden gehouden in het Golden Pavillion sectie of de Edo-stijl Kamer van Maikoya Osaka. Dit is een gloednieuw toeristisch en entertainmentcomplex in het populaire winkelgebied Shinsaibashi, Osaka. Aan het eind van de workshop kunt u doorgaan met een scala aan andere activiteiten en workshops in Maikoya Osaka of uithangen in het ontspannende Maiko Cafe om een ​​Japanse culturele ervaring te creëren die u nooit zal vergeten.


In deze workshop gaat een gekwalificeerde instructeur u stap voor stap door van de traditionele theekeremonie. Dit is een ritueelachtige activiteit waar ceremoniethee bereid en gepresenteerd wordt om welzijn, mindfulness en harmonie te bevorderen. Het heet ook de weg van de thee. De thee zelf is een poedervormige groene thee en heet Matcha.


Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen, wordt u ondergedompeld in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maikoya biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die opgegroeid zijn en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een ​​dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.


Wat kan je verwachten in deze theekransemonie workshop? We onderscheiden culturele activiteiten met een verschil!


Een vriendelijke gastheer legt de juiste etiquette en symboliek voor deze ceremonie uit

Probeer tijdens dit ritueel traditioneel eten en drinken

In een traditionele tearoom gehouden met een prachtig historisch decor

De mogelijkheden om foto's te maken zullen doorheen worden gemarkeerd.

Uw workshop omvat:


Een inleiding tot de Japanse theekeremonie en bijbehorende rituelen

Dit wordt geleerd door een vriendelijke instructeur die Engels spreekt

De instructeur is een professional die jarenlange opleiding heeft gehad in de Japanse Theeseremonie

U wordt aangemoedigd om traditionele groene matcha thee en Japanse stijl snoepjes te proberen

Alleen traditionele theekeremoniegereedschappen worden gebruikt

De workshop wordt geleerd aan een kleine klas van 6 of zo mensen

Ontspan in een klaslokaal ingericht in een traditionele Japanse inrichting en architectuur

Uitleg over de geschiedenis en techniek van de ceremonie

Gelegen in het gebouw Maikoya Osaka in het centrum van Osaka

Als u op de hoogte bent, kunnen gidsen u ophalen bij uw gekozen treinstation in Osaka.

Leer de Japanse cultuur met al je zintuigen - vooral je eigen van wonder!


Boek vandaag!


Kinderen moeten vergezeld gaan van een volwassene

Volwassene prijzen gelden voor alle reizigers

*** Laat het ons weten als u voedselallergieën, Halal, Vegan of Vegetarische voorkeuren heeft.

 
 

MAIKOYA DUT

Maikoya Osaka biedt unieke culturele ervaringen waar bezoekers verschillende cultuuractiviteiten kunnen aanpakken, zoals de traditionele theekeremonie, Japanse kalligrafie, origami, kimono dressing en nog veel meer. Maikoya Osaka is de enige plaats in Japan waar bezoekers op elk gewenst moment van het jaar elkaar kunnen ontmoeten en met een maiko chatten.

Het leren over een land door middel van culturele workshops en activiteiten geeft u een beter inzicht in onze ingewikkelde geschiedenis, gewaardeerde sociale principes en holistische leefwijze. Door te leren over Japan en haar mensen door activiteiten en lessen zoals theeperemonie, kimono dressing, Japanse koken en het leven van een samurai, zult u ondergedompeld worden in verschillende perspectieven en benaderingen die uniek zijn voor dit land. Maikoya biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen via lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om te leren over een nieuwe plek vanuit de gezichtspunten van degenen die zijn opgegroeid en in dit geweldige land leven. Welke betere manier om een dag door te brengen dan het leren van een traditionele, mooie nieuwe activiteit met een deskundige begeleider in een schilderachtige omgeving? Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen met het ervaren van Japan in al zijn pracht.

Bel Mcoy: 06-6556-6257