Japanse theeceremonie in Kyoto (vrijetijdskleding)

Theeceremonie in Kyoto Geniet van een theeceremonie in Kyoto. Traditioneel wordt de theeceremonie het best genoten in yukata of kimono. Maar we laten reizigers ervan genieten in vrijetijdskleding. Dus je kunt nog steeds genieten van dit culturele ritueel in Kyoto zonder van kleding te veranderen. De ceremonie duurt niet langer dan 40 minuten. Onze medewerkers zullen je nog steeds een aantal unieke beelden, figuren en miniatuuroriëntatiepunten laten zien terwijl je in het gebouw bent. Je maakt een groene thee (Matcha) in een ouderwetse theeceremonieruimte. De Japanse theeceremonie heeft vele namen: Chanoyu, Sado of Ocha. Zijn geschiedenis van duizend jaar en heeft banden met de theehandelaren in China. Japanse monniken brachten eerst theebladen terug tijdens de Chinese Tang-dynastie (618 - 907 na Christus). Ze gebruikten het in hun tempels voor religieuze diensten. Een priester genaamd Myoan Eisai verspreidde de overtuiging dat groene thee kan worden gebruikt voor medicijnen en een verbeterde gezondheid. Ook samoerai volgde deze praktijk en verspreidde zijn populariteit. Later voegde een andere priester, Murata Shukou genaamd, meer betekenis en rituelen toe. Hij maakte gepoederde thee, zodat anderen ervan konden genieten. Hij concentreerde zich op esthetiek en had een grote invloed op de theeceremonie die we vandaag kennen. De activiteit houdt in
 • Traditionele theeceremonie onder leiding van een theemeester
 • Groene thee drinken en Japanse zoetigheden eten
HOOGTEPUNTEN * Maak fantastische herinneringen aan je reis naar Japan * Mogelijkheden om foto's te maken worden voorzien * Speciale ervaring met de Japanse cultuur * Leuke ervaring met kinderen * Leren over de geschiedenis van de Japanse cultuur De culturele geschiedenis en verfijnde techniek die wordt gebruikt bij alle aanwezigen tijdens deze ceremonie . De culturele geschiedenis en verfijnde techniek die elke instructeur als ceremonie gebruikt.
Japanse theeceremonieworkshops worden gehouden in het Golden Pavilion gedeelte of de Edo-achtige zaal van Maikoya Kyoto. Dit is een gloednieuw toeristisch en amusementscomplex in het populaire winkelgebied Shinsaibashi, Kyoto. Aan het einde van het seminar kunt u doorgaan met een reeks andere activiteiten en seminars bij Maikoya Kyoto. Of ontspan in Maiko Cafe om een ​​Japanse culturele ervaring te creëren die u nooit zult vergeten. In deze workshop zal een gekwalificeerde instructeur je stap voor stap begeleiden bij de traditionele theeceremonie. Dit is een ritueel-achtige activiteit waarbij ceremoniële thee wordt bereid en gepresenteerd om welzijn, opmerkzaamheid en harmonie te bevorderen. Het wordt ook wel de weg van de thee genoemd. De gepoederde groene thee die gebruikt werd, heet Matcha. Leer meer over een land door culturele workshops en activiteiten. Het geeft je een beter begrip van de Japanse geschiedenis, sociale principes en manier van leven. Maikoya biedt u mogelijkheden om deze cultuur te begrijpen door lokale instructeurs en gidsen. Er is geen betere manier om iets over een nieuwe plek te leren. Je kunt je dag doorbrengen door een traditionele, geweldige nieuwe activiteit te leren met een deskundige docent in een prachtige omgeving. Je zou geen vriendelijker mensen vinden om je te helpen Japan in al zijn pracht te leren.

Wat kun je verwachten in deze Tea Ceremony Workshop? We pronken met culturele activiteiten met een verschil!

 • Een vriendelijke gids legt de juiste etiquette en symboliek voor deze ceremonie uit
 • Probeer traditionele gerechten en drankjes die tijdens dit ritueel worden gegeven
 • Gehouden in een traditionele tearoom met een prachtig historisch decor
 • Mogelijkheden om foto's te maken worden verstrekt

Je workshop omvat:

 • Een inleiding tot de Japanse theeceremonie en bijbehorende rituelen
 • Dit wordt gegeven door een vriendelijke instructeur die Engels spreekt
 • De instructeur is een professional die jarenlang heeft getraind in de Japanse theeceremonie
 • Je wordt aangemoedigd om traditionele groene matcha-thee en snoep in Japanse stijl te proberen
 • Alleen traditionele theeceremonie-gebruiksvoorwerpen worden gebruikt
 • De workshop zal worden gegeven aan een kleine klas van 6 of meer mensen
 • Ontspan in een klaslokaal ingericht in traditioneel Japans decor en architectuur
 • Verklaringen van de geschiedenis en techniek van de ceremonie
 • Gelegen in het Maikoya Kyoto-gebouw in het centrum van Kyoto
 • Als je opgeeft, kunnen gidsen je ophalen bij je gekozen treinstation in Kyoto
Leer de Japanse cultuur met al je zintuigen - vooral je eigen wonder!

Boek vandaag!

Kinderen moeten vergezeld zijn van een volwassene Volwassene prijzen gelden voor alle reizigers *** Laat het ons weten als u voedselallergieën, halal, veganistische of vegetarische voorkeuren heeft.
Heiligdommen en tempels in Kyoto Maikoya Heiligdommen en tempels in Kyoto Maikoya
kintsugi-klasse Kyoto Theekom