Φάτε το Golden Ice Creaem Σερβίρεται από το Maiko

Reserve Online

Price
¥6000 / person
¥5400 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

Japan golden ice cream

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν σκέφτεστε ότι το παγωτό είναι μια πλούσια θεραπεία, θα πρέπει να δοκιμάσετε να καλύπτεται με φύλλα χρυσού! Θα μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη θεραπεία με το πράσινο τσάι που είναι ετοιμάζεται και σερβίρεται από ένα maiko. Το maiko θα συνομιλήσει επίσης μαζί σας και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με την Ιαπωνία. Κάντε την κράτησή σας σήμερα για αυτή τη μοναδική ιαπωνική θεραπεία. Αυτή θα είναι η χρυσή σας ευκαιρία να περάσετε μια ώρα χαλάρωσης και να απολαύσετε μερικές από τις αξιοσημείωτες πολυτέλειες της Ιαπωνίας.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Μια κουταλιά παγωτού που καλύπτεται με ένα χρυσό φύλλο και σερβίρεται σε ένα αντίκες πιάτο

Ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι που παρασκευάζεται από ένα πραγματικό maiko

Μια ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ένα φιλικό maiko που μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με την Ιαπωνία

Τι μπορείτε να περιμένετε

Μια θεραπεία στην Ιαπωνία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής είναι το παγωτό που καλύπτεται με ένα χρυσό φύλλο. Είναι τόσο όμορφο να κοιτάς, ότι είναι σχεδόν κρίμα να το φάει! Όταν βρίσκεστε στην Οσάκα, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το υπέροχο σνακ που σερβίρεται σε ένα παλιό πιάτο της εποχής Edo. Ένα μαϊκό θα σερβίρει το παγωτό με φύλλα χρυσού και θα σας ετοιμάσει λίγο πράσινο τσάι για να πιείτε επίσης. Καθώς τρώτε και πίνετε, μπορείτε να ζητήσετε από το maiko τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την Ιαπωνία, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της ή την ιστορία του maiko. Αυτή η γοητευτική μαθητευόμενη μαθητεία θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να περάσει χρόνο σε μια χαλαρωτική και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Ελάτε να λάβετε μέρος σε αυτήν την εμπειρία που μπορείτε να βρείτε μόνο στην Ιαπωνία.
Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Με τη μάθηση για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές οπτικές γωνίες και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Η Maiko Kitchen σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτό τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

Το Ιαπωνικό Εργαστήριο Μαγειρικής σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία ζωής: μαθαίνοντας παραδοσιακά ιαπωνικά πιάτα από τοπικούς μάγειρες στην Ιαπωνία! Η Οσάκα θεωρείται η πρωτεύουσα των τροφίμων στην Ιαπωνία και υπάρχουν πολλά πιάτα από την περιοχή για να τα δοκιμάσετε. Όχι μόνο θα φτάσετε να φάτε αυτό το νόστιμο φαγητό, αλλά να μάθετε πώς να το κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια γιορτή πίσω στο σπίτι!

Σε αυτό το εργαστήριο, ένας εξειδικευμένος εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα σε ένα συνηθισμένο ιαπωνικό γεύμα. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά μαθήματα μαγειρικής για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων μαθήματα γεύματος, δείπνου και ζαχαροπλαστικής. Το τελευταίο είναι πολύ μοναδικό, καθώς τα ιαπωνικά επιδόρπια έχουν μια ιδιαίτερη γεύση, καθώς η ιστορία της μαγειρικής στην Ιαπωνία δεν συμπεριέλαβε τη μεταποιημένη ζάχαρη μέχρι πριν λίγες εκατοντάδες χρόνια. Θα μάθετε ακόμα περισσότερα για τις γεύσεις της Ιαπωνίας, καθώς και για την ποικιλία των σκευών που χρησιμοποιούνται και την εξήγηση των απαιτούμενων τεχνικών, ενώ θα μαγειρέψετε επίσης ένα υπέροχο γεύμα!

Japan golden ice cream

Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream

Japan golden ice cream at Maikoya Osaka


  • Περιλαμβάνεται
    Μάικο σερβίρετε παγωτό
    Χρυσό παγωτό
  • Δεν περιλαμβάνονται
    Μεταφορές
    Hotel pickup και απόρριψη
  • Χάρτες
  • Διοργανωτής

    MAIKOYA GRE

    Το Maikoya Osaka προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως η παραδοσιακή τελετή τσαγιού, η ιαπωνική καλλιγραφία, τα origami, το dressing για κιμονό και πολλά άλλα. Η Μαϊκόγια Οσάκα είναι η μοναδική χώρα στην Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με ένα μαϊκό στην εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

    Η εκμάθηση μιας χώρας μέσω πολιτιστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της περίπλοκης ιστορίας μας, των εκτιμημένων κοινωνικών αρχών και του ολιστικού τρόπου ζωής. Μαθαίνοντας για την Ιαπωνία και τους ανθρώπους της μέσα από δραστηριότητες και μαθήματα όπως η τελετή τσαγιού, το dressing για το κιμονό, το ιαπωνικό μαγείρεμα και η ζωή ενός σαμουράι, θα βυθιστείτε σε διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις που είναι μοναδικές για αυτή τη χώρα. Το Maikoya σας προσφέρει ευκαιρίες να κατανοήσετε αυτόν τον πολιτισμό μέσω τοπικών εκπαιδευτών και οδηγών. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για μια νέα θέση από τις οπτικές γωνίες εκείνων που μεγάλωσαν και ζούσαν σε αυτή την εκπληκτική χώρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε μια μέρα από την εκμάθηση μιας παραδοσιακής, όμορφης νέας δραστηριότητας με έναν καταρτισμένο δάσκαλο σε ένα γραφικό περιβάλλον; Δεν θα βρείτε πιο φιλικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την Ιαπωνία σε όλη της τη λαμπρότητα.

    Καλέστε τον Μαϊκόγια: 06-6556-6257