Їжте Золотий лід, поданий Майко

Reserve Online

Price
¥6000 / person
¥5400 / person   (+ tax)
Another 10% OFF for 10 or more people

Japan golden ice cream

ОГЛЯД

Якщо ви думаєтеморозиво багате частування, ви повинні спробувати його покриті сусальним золотом! Ви зможете насолоджуватися цими ласощами з зеленим чаємякий готується і обслуговується майко. Майко також спілкуватися з Вами і відповістибудь-які питанняви можете мати про Японію. Зробіть замовлення сьогодні для цього унікального японського частування. Це буде ваша золота можливість провести годину розслаблення і насолоди деякі з визначнихрозкошіЯпонії.

Виділяє

кулькою морозива покрита сухозлітним золотом і подається в старовинному страви

чашку зеленого чаюпідготовлений реальної майко

можливість взаємодіяти з дружнім майкоякий може відповістибудь-які питання про Японію

Що ви можете очікувати

один ласощі в Японіїяка стає все більш популярним є морозиво покрите позолотою. Це так приємно дивитися, що це майже ганьбащоб з’їсти його! Коли в Осаці, ви можете насолоджуватися цією чудовою закуски подаються в старовинному блюді Едо. Майко буде служити золото листя морозиво, і буде готувати зелений чай для васщоб питиа також. Як ви їсте і п’єте,соромтеся запитати у майкозапитанняви можете мати про Японію, її традиції і культури, або про історію майко. Ця чарівна учениця гейші буде радий відповістивсі ваші запитання і провести час з в спокійній і цікавою атмосфері. Приходьте взяти участь в цьому досвідіякий можна знайти тільки в Японії.
Дізнавшись про країнучерез культурні семінарів і заходів дасть вам краще розуміння нашої складної історії, цінують соціальні принципи і цілісний образ життя. Дізнаючись про Японію і її народу, ви будете занурені в різних точок зору і підходівякі є унікальними для цієї країни. Майко Кухня пропонує вам можливість зрозуміти цю культурудопомогою місцевих інструкторів і гідів. Там немає кращого способу дізнатися про нове місце з точок зору тиххто виріс і живе в цій дивовижній країні. Щокраще провести деньніж вивчення традиційної, красивий новийдіяльності із знавцем вихователем в мальовничому місці? Ви не знайшли б нешкідливі людейщоб допомогти вам випробувати Японію у всій своїй красі.

Японська Кулінарія Workshop надає вам буде один раз в досвіді життя часу: вивчення традиційних японських страв з місцевих кухарів в Японії! Осака вважається їжею капіталом в Японіїі є багато апетитних страв з області для вас спробувати. Малощо ви отримаєтещоб з’їсти цю смачну їжу, але дізнатисяяк зробити це самостійнотакви можете зробити свято назад будинку!

На цьому семінарі, кваліфікований інструктор проведе вас через крок за кроком звичайної японської їжі. Є цілий ряд різних курсів приготування їжі для вас на вибір, включаючи обід, вечеря і кондитерські класи. Останній з них є унікальнимяк японські десерти мають характерний смак як історії приготування їжі в Японії не включаютьсебе оброблений цукор до всього лише кілька сотень років тому. Ви дізнаєтеся ще більше про різновиди Японії, а також діапазоні посудувикористовуваних і поясненні методівнеобхідних, при приготуванні їжі великого стравияк добре!

Japan golden ice cream

Japan golden ice cream at Maikoya Osaka

Japan golden ice cream

Japan golden ice cream at Maikoya Osaka


  • Включено
    Майко подають морозиво
    Золотий мороз
  • Не входить
    Перевезення
    Пікап і виїзд готелю
  • Карти
  • Організатор

    MAIKOYA UK

    Майкоя Осака пропонує унікальні культурні враження, де відвідувачі можуть займатися різноманітними культурними заходами, такими як традиційна чайна церемонія, японська каліграфія, орігамі, костюм із кімоно та багато іншого. Майкоя Осака - це єдине місце в Японії, де відвідувачі можуть зустрітись і спілкуватися з майко в навчанні в будь-який час року. Дізнатися про країну через культурні семінари та заходи дадуть вам краще розуміння нашої складної історії, цінних соціальних принципів та цілісного способу життя. Дізнавшись про Японію та її людей за допомогою заходів та уроків, таких як чайна церемонія, кімоно, японська кухня та життя самураїв, ви будете занурені в різні точки зору та підходи, унікальні для цієї країни. Майкоя пропонує вам можливість зрозуміти цю культуру за допомогою місцевих інструкторів та гідів. Немає кращого способу дізнатися про нове місце з точки зору тих, хто виріс і живе в цій дивовижній країні. Який кращий спосіб провести день, ніж вивчити традиційну, прекрасну нову активність із досвідченим наставником у мальовничій обстановці? Ви б не знайшли дружніших людей, щоб допомогти вам відчути Японію у всій своїй пишності.

    Дзвоніть Майкоя:06-6556-6257